Smartphone experten i ALE AB

Nu ska jag tipsa er om ett företag där du kan laga din iPhone i Ale på under en timma, och deras kanonservice är verkligen riktigt bra och snabb. En guldstjärna i kanten för den trevliga och hjälpsamma personalen på Smartphone Experten i Ale! Mitt i julstressen så tappade jag min mobiltelefon på köksgolvet så hela rutan blev krackelerad. Usch vad tråkigt detta var. Telefonen gick ju inte att använda med alla sprickor kors och tvärs i displayen. Jag visste att det finns en butik i närheten av där jag bor för där hade jag gått förbi flera gånger. Nu fick jag anledning att gå in där på Smartphone Experten och jag blev riktigt imponerad av denna butik. 

 

Det är ju helt rätt att i första hand försöka laga sin dator, telefon eller surfplatta i stället för att köpa nytt. Så jag gillar hela affärsidén. Jag förestod att de kan laga de allra flesta modeller, oavsett om det är en Android eller iPhone och dessutom var det mycket billigare än vad jag hade trott. Många kanske inte tänker på att den här möjligheten att laga faktiskt finns. Därför tycker jag det kändes viktigt att berätta om detta här i bloggen. Nu vet ju du som läser, att om du någon gång skulle behöva laga din iPhone, eller vad det nu är för mobil du har, så kan du göra det där på Smartphone Experten i Ale. Denna butik passar nog särskilt bra gör oss som bor där eller i närheten, till exempel i Lilla Edet eller Kungälv. Det är mer miljövänligt att laga det man redan har, än att slänga och köpa nytt. Om du nu känner att du skulle vilja veta mer, så kan du gå in på deras hemsida men också kolla in Smartphone Experten på Facebook. 

 

Du gillar kanske också...