Tycker du om att ha långa naglar?

Ute vräker regnet ner men jag har det mysigt här inne på caféet med en latte och lite tankar för dagen. Tidigare idag var jag på en salong och fick hjälp med en nagelförlängning. Det är det jag sitter och funderar över nu. Funderar och funderar, jag konstaterar nog mest hur nöjd jag är med resultatet och därför bestämde jag att jag skulle dela med mig av det här företaget som utför nagelförlängning på Östermalm till er, mina fina läsare. Salongen som jag gick till, ja det är förresten ett företag som jag har gått till många gånger förut, heter så mycket som Libra Nails. I ett Stockholm där det finns hur många nagelsalonger som helst är det ändå tryggt att veta att det i alla fall finns ett företag som man kan vara fullständigt trygg med att anlita. Jag har en kompis som var och fixade iordning sina naglar på ett annat ställe som var rätt så nyöppnat. Naglarna höll bara i några dagar och när hon ringde och klagade var personalen mycket otrevlig. Jag har hört om flera personer som inte blivit nöjda med hjälpen som de fått på andra salonger runt om i stan, men jag har alltid blivit lika grymt belåten varje gång jag vänt mig till Libra Nails. Det är enkelt att ta sig till Libra Nails och få prisvärd hjälp med nagelförlängning på Östermalm, på Grev Turegatan. Vill du få hjälp med en nagelförlängning på Östermalm kan jag i egen hög person garantera att du kommer att bli nöjd med hjälpen som du kommer att få på Libra Nails. Du kan gärna gå in på deras hemsida om du känner att det vore intressant att få veta mer om den här salongen. 

Du gillar kanske också...